به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی صبح چهارشنبه در مراسم جشن ازدواج دانشجویی که در سالن صبای مشهد برگزار شد، به نمونه هایی از اقدامات مجلس در راستای حمایت از نهاد خانواده اشاره و تصریح کرد: از جمله این اقدامات، اختصاص تسهیلاتی همچون افزایش سنوات تحصیل بانوان و بازنشستگی پیش از موعد به بانوان متاهل، برای رسیدگی بهتر آنان به رسالت خطیر همسری و مادری در خانواده است.
وی در ادامه با اشاره به بالارفتن سن ازدواج میان جوانان خاطرنشان کرد: طبق اعلام ستاد ازدواج دانشجویی، ۲۰ تا ۳۰ درصد از زوج های حاضر در این کاروان، در مقطع دکتری مشغول تحصیل هستند و در این مقطع تازه ازدواج کرده اند که خیلی دیر است.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه به زوج های جوان توصیه کرد اگر در سن بالا ازدواج می کنند، تاخیر در ازدواج را با فرزنداوری بهنگام جبران کنند، زیرا تجربه ثابت کرده است هر چه دنبال مادیات بروند تمامی ندارد و نباید فرصت های طلایی زندگی برای ازدواج و فرزندآوری بهنگام را به بهانه تحصیل، اشتغال و مواردی اینچنین از دست داد.
وی سن مناسب باروری در بانوان را تا ۴۰ سال عنوان و اظهار کرد: این در حالی است که امروز این زمان طلایی باروری، صرف تحصیل، اخذ مدارج بالا یا پیداکردن شغل می شود.
از تعداد کم فرزندانم پشیمانم
قاضی زاده در ادامه با اشاره به تجارب شخصی خود یادآور شد: از تعداد کم فرزندانم، نه به خاطر وضعیت کنونی کاهش جمعیت کشور بلکه به دلیل نیاز فرزندانم به وجود خواهران و برادران پشیمان و معتقدم کمتر از چهارفرزند فایده ندارد.
وی با بیان اینکه فاصله سنی فرزندان نباید بیش از پنج سال باشد، اضافه کرد: امروز هیچ یک از عناوین اجتماعی که دارم به اندازه تار موی یکی از فرزندانم برای ارزش ندارد البته این به معنای عدم ارزش مسئولیت و ایفای نقش اجتماعی نیست.
نماینده مجلس در پایان به زوج های جوان خاطرنشان کرد: همچنان که آغاز زندگی تان از جوار حرم مطهر رضوی رقم خورده است، تلاش کنید در ادامه هم به گونه ای زندگی کنید که اسباب رنجش خاطر اهل بیت(ع) فراهم نشود.
گفتنی است بیستمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی(طرح ملی همسفر تا بهشت) توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از ۲۲ دیماه تا پایان اردیبهشت ماه به میزبانی مشهدالرضا(ع) برگزار و پیش بینی می شود در مجموع سی هزار زوج جوان از سراسر کشور در این طرح شرکت کنند.
نظر شما